top of page

As We Speak - Happy Hikes


Gezonde meters maken samen met je collega's?

Ga op stap met werkgeluk-expert en motivational speaker Arjen Banach.


Als werkgever wil je natuurlijk een vitale organisatie met werknemers die gelukkig zijn in hun werk en barsten van de energie. En dat is precies het doel van de Happy Hikes! Een serie van vier wandelpodcasts die je cadeau kunt geven aan je medewerkers. Ook is het een perfecte teambuilding activiteit die zorgt voor verbinding, zelfs als je op afstand van elkaar werkt. Als medewerker combineer je de voordelen van wandelen met het luisteren naar vier verhalen vol inspiratie en entertainment.


Hoe werkt het?Wij hebben vier 'kant-en-klare' podcast afleveringen gemaakt met de volgende thema’s:

1. Elimineer stress 2. Barst van de energie 3. Ga anders denken

4. Word creatiever.
Elke podcast duurt een half uur, perfect dus voor de lunchwandeling of om de weekmeeting eens op een andere

manier in te vullen. Om het groepsgevoel te versterken wandel je met alle collega’s op hetzelfde moment. Past dat niet binnen jouw organisatie, geen probleem. Het voordeel van een podcast is namelijk dat die op ieder gewenst moment beluisterd kan worden.

Als Happy Hike-guide neemt Arjen Banach jouw collega’s mee op stap voor een frisse en vrolijke wandeling met de oortjes in. Hij inspireert hen met de voordelen van een dagelijkse hike en per aflevering staat een thema centraal. Hoe word je creatiever in je dagelijkse werk, wat kun je er aan doen om je energielevel op peil te houden? Leuke en toegankelijke oefeningen onderweg zorgen voor extra interactie.


Luister hier een fragment uit; Barts van de EnergieJe kunt de podcasts inzetten als onderdeel van je vitaliteitsprogramma; bijvoorbeeld tijdens de week van het werkgeluk of de week van de werkstress. Of misschien begin je het nieuwe jaar wel goed met de Happy Hikes als kick-off. Kies je voor een week lang elke ochtend een Happy Hike of verspreid je het over een iets langere periode? We zorgen ervoor dat het past bij het doel wat jij hebt als organisatie.


Commentaires


Nieuws & Updates

bottom of page