top of page

Volg ambitieuze ondernemers-in-de-dop in de nieuwe podcastserie Droomstart.


Wist je dat de helft van de Nederlanders ervan droomt om te ondernemen, maar dat slechts een fractie daarvan daadwerkelijk de stap durft te maken? Daarom lanceert De Ondernemer Droomstart: een nieuwe podcastserie waarin ondernemers in spe met een gouden business-idee worden geholpen én gevolgd op hun weg naar succes.De Ondernemer (DPG Media) en creatief podcastbureau As We Speak hebben een podcastserie gelanceerd onder de naam Droomstart waarbij startups de kans op begeleiding krijgen.


Daarmee krijgen ondernemers in spe met een gouden businessidee door experts de helpende hand aangereikt en worden ze gevolgd op de weg naar succes. Van het pitchen van hun businessplan aan een ondernemersjury, tot de eerste successen en tegenslagen: onderweg staat de podcastmicrofoon open. Lukt het om van een droom daadwerkelijk een start te maken?

Uit ruim honderd aanmeldingen zijn elf ondernemers in de dop geselecteerd door een vakkundige jury. Maar welke vier pitchers die felbegeerde Droomstart gaan maken en met een ervaren start-up-mentor aan de slag gaan, wordt in de eerste vier afleveringen duidelijk. Droomstart-luisteraars zitten steevast op de eerste rij als het gaat om de lessen op weg naar succes, de valkuilen die al dan niet vakkundig vermeden worden en of de vier ondernemers uiteindelijk klaar zijn voor funding.


De eerste van twaalf afleveringen van Droomstart is inmiddels verschenen. Elke dinsdag zal de komende tijd een verse aflevering beschikbaar worden gesteld. Droomstart wordt gepresenteerd door Fabienne de Vries.


Benieuwd? Luister hier de trailer:

Comments


Nieuws & Updates

bottom of page