top of page

De P van podcast in jouw marketingmix? 
Start met een gratis podcast workshop t.w.v. € 1000,-

Markteffect Podcastmonitor - 8e meting, publicatie januari 2023 

Onlangs verscheen de 8e Markteffect Podcastmonitor. Het enige uitgebreide onderzoek naar de ontwikkeling en populariteit van podcasts in Nederland. Heb je het rapport gelezen, luister hier dan ook naar de podcastmonitor-podcast.

Host Dorus van Mosselveld gaat, aan de hand van de podcastmonitor, in gesprek met Michael Petit (Markteffect), Nicole Ubbink (podcast HR360) en Arne van den Berg (As We Speak) over het maken van een goede merk-podcast. Wat komt er bij kijken, hoe zet je de eerste stap, wat zijn de uitdagingen én vooral; waarom is het voor jou als marketeer zo leuk om te doen?

Gratis Podcast Workshop* t.w.v. € 1000,-

Wil je de eerste stap zetten om voor jouw merk een podcast te maken? As We Speak helpt je op weg met een gratis podcast workshop ter waarde van € 1000,-. Aan de hand van praktijkvoorbeelden kom je meer te weten over format ontwikkeling, technische productie, hosting & distributie, redactie en schrijven we samen een pakkende intro en outro. De workshop wordt afgestemd op jouw merkverhaal.

*Na het aanvragen van de workshop ontvang je binnen 24 uur alle informatie incl. de bijbehorende voorwaarden. De workshop is vrijblijvend en er is na deelname geen aankoopverplichting.

Vraag de workshop aan:

Dankjewel voor het aanvragen van de podcast workshop!

Luister naar de nieuwe serie 'De Jonge Ondernemer' die wij maakten voor De Ondernemer / DPG Media

bottom of page