Vier wandelpodcasts voor

blije en fitte medewerkers

Een lekker stuk wandelen is altijd een goed idee. Je bent in de frisse buitenlucht, je beweegt en je pakt daglicht mee.

AS WE SPEAK Podcasts heeft vier Happy Hikes ontwikkeld. Met deze vrolijke wandelingen van een half uur steekt ieder bedrijf zijn werknemers een hart onder de riem in deze periode waarin we elkaar minder regelmatig fysiek ontmoeten. 

De Happy Hikes leveren zowel de medewerker als de werkgever iets positiefs op: meer energie, een positieve mindset en vijf praktische tips om vaker te gaan wandelen.

Door gedurende vier weken een vast moment voor de Happy Hikes in de agenda van de medewerkers te reserveren ontstaat, ondanks dat iedereen individueel wandelt, een teamsfeer aangezien iedereen op hetzelfde moment meeloopt.

Iedere podcastaflevering krijgt een persoonlijke touch door een ingesproken bericht vanuit de werkgever. De vrolijke Happy Hikes playlist zorgt dat iedereen vaker tussen de Happy Hikes door zelf een wandeling kan maken.  

De Happy Hikes Guide is Arjen Banach.

Arjen is veelgevraagd spreker op het gebied van verandering en innovatie, leiderschap, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. Met zijn vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd staat hij wekelijks op het podium om professionals door heel Nederland te inspireren. In november 2019 verscheen zijn boek 'Organisatievibe' over het creëren van een toekomstgerichte en inspirerende organisatiecultuur. In 2018 werd hij uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende sprekers van Nederland. Arjen is host van de maandelijkse podcast 'Toekomst van Werk' en Nederlands eerste Chief Happiness Officer.

Arjen-Banach-600x477.jpg

Ontvang de luisterdemo voor de aflevering 'Elimineer Stress' per mail en beluister deze     

op je smartphone tijdens een wandeling.

Bedankt voor je interesse in onze Happy Hikes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!