Meters maken samen met je collega’s?

Ga op stap met werkgeluk-expert en motivational speaker Arjen Banach.

Retro Studio's.png

Als werkgever wil je natuurlijk een vitale organisatie met werknemers die gelukkig zijn in hun werk en barsten van de energie. En dat is precies het doel van de Happy Hikes! Een serie van vier wandelpodcasts die je cadeau kunt geven aan je medewerkers. Ook is het een perfecte teambuilding activiteit die zorgt voor verbinding, zelfs als je op afstand van elkaar werkt. Als medewerker combineer je de voordelen van wandelen met het luisteren naar vier verhalen vol inspiratie en entertainment.

Hoe werkt het?
 

Wij hebben vier 'kant-en-klare' podcast afleveringen gemaakt met de volgende thema’s:
 

  1. Elimineer stress
  2. Barst van de energie
  3. Ga anders denken

  4. Word creatiever.

 

Elke podcast duurt een half uur, perfect dus voor de lunchwandeling of om de weekmeeting eens op een andere manier in te vullen. Om het groepsgevoel te versterken wandel je met alle collega’s op hetzelfde moment. Past dat niet binnen jouw organisatie, geen probleem. Het voordeel van een podcast is namelijk dat die op ieder gewenst moment beluisterd kan worden.

 

Als Happy Hike-guide neemt Arjen Banach jouw collega’s mee op stap voor een frisse en vrolijke wandeling met de oortjes in. Hij inspireert hen met de voordelen van een dagelijkse hike en per aflevering staat een thema centraal. Hoe word je creatiever in je dagelijkse werk, wat kun je er aan doen om je energielevel op peil te houden? Leuke en toegankelijke oefeningen onderweg zorgen voor extra interactie.

Je kunt de podcasts inzetten als onderdeel van je vitaliteitsprogramma; bijvoorbeeld tijdens de week van het werkgeluk of de week van de werkstress. Of misschien begin je het nieuwe jaar wel goed met de Happy Hikes als kick-off. Kies je voor een week lang elke ochtend een Happy Hike of verspreid je het over een iets langere periode? We zorgen ervoor dat het past bij het doel wat jij hebt als organisatie.

Retro Studio's.png

Arjen Banach is veelgevraagd spreker op het gebied van verandering en innovatie, leiderschap, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. Met zijn vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd staat hij wekelijks op het podium om professionals door heel Nederland te inspireren. In november 2019 verscheen zijn boek 'Organisatievibe' over het creëren van een toekomstgerichte en inspirerende organisatiecultuur. In 2018 werd hij uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende sprekers van Nederland. Arjen is host van de maandelijkse podcast 'Toekomst van Werk' en Nederlands eerste Chief Happiness Officer.

Voor wie is het bedoeld?

Voor organisaties die veel waarde hechten aan thema’s als werkgeluk en vitaliteit. Voor bedrijven die niets liever willen dan gezonde en blije medewerkers. De Happy Hikes zijn een activiteit, een incentive én een masterclass ineen. Door de Happy Hikes draag je als werkgever bij aan het welzijn van je medewerkers.

 

Wil je trouwens als organisatie zelf ook nog aan het woord komen? Dat kan! 
Dan plannen we een opname in om bijv. een boodschap vanuit directie of HR over te brengen, of misschien komt er wel een andere collega of bedrijfscoach aan het woord. Dat maakt de Happy Hikes nog persoonlijker.

Wil je zelf de eerste aflevering luisteren of meer informatie over de mogelijkheden en prijzen? Vul dan onderstaande gegevens in:

 

Bedankt voor je interesse in onze Happy Hikes. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!